Jeg hedder Benedicte og er 37 år gammel. Jeg er kæreste med Professoren, og sammen har vi en søn, der kom til verden i februar 2016. Vi har også en hund. Han hedder Haddock, er 8 år og elsker leverpostejsmadder og tennisbolde.

Jeg er oprindeligt fra København, og har boet 12 år på Nørrebro. Nu bor jeg i forstads Århus – med hus og have, voksenregninger og børneværelse. Det skal jeg lige lære.

Jeg har arbejdet som rejsekonsulent i 8 år, men i 2012 sagde jeg farvel til rejsebranchen. Der skulle ske noget nyt sagde min mavefornemmelse, og denne gang lyttede jeg. Heldigvis. I dag er jeg kommunikationskonsulent, og kan noget med web og sociale medier.

Jeg har længe drømt om at have min egen blog. Et sted at tænke højt, inspirere og føle mig hjemme. Med et fuldtidsjob har jeg dog ikke tid til at opdatere hver dag – eller det kunne jeg godt, men nogle dage vil jeg hellere tumle med min søn eller se Game of Thrones, og falde i søvn på sofaen med min kæreste.

Jeg er vild med mavefornemmelser og hverdagsmod. Deraf navnet. Hverdagsmod er noget jeg tror vi alle praktiserer, bevidst eller ubevidst. Nogen gange kræver det mod bare at stå op om morgenen. Men mod (for mig) er også at kaste sig ud i ukendt territorie, at følge sine drømme, sige til og fra, være ærlig, gå med knaldrød læbestift, you name it. Det handler om at være tro mod dig selv, hver dag.

Jeg er møgstædig, vil-selv-kan-selv og er notorisk dårlig til at bede om hjælp. Jeg er til gengæld ret god til at danse fjollet rundt på stuegulvet og så laver jeg, i al beskedenhed, verdens bedste amerikanske pandekager.

Velkommen til.