Kender du det? Du har fået verdens bedste idé, og nu skal du bare have den skrevet ned. Og du skriver og du skriver. Og pludselig får du også en idé til design. Og du fortsætter, nu med både design og dine skriverier. Og i din iver kommer du pludselig til at trykke på en knap, der, uden du helt har fået hoved og hale i indholdsplan og design, pludselig har gjort alt det du har lavet live – som i online og offentligt. Og du kan selvfølgelig ikke finde ‘undo’ knappen. Og Google er ikke til nogen hjælp. Og din webudvikler ven synes du ikke du vil forstyrre i weekenden.

Sådan er det nogen gange for mig. Jeg bliver lidt ivrigt. Måske for ivrig. Ikke desto mindre, så har nogen allerede været inde og kigge på min halvfærdige blog med mine halvfærdige blogindlæg. Så tilgiv mig. Undskyld. Jeg var bare SÅ begejstret. Længe har jeg drømt om at have min egen blog. Et sted at dele tankespind, gode idéer, rejsetips og al muligt andet mellem himmel og jord. Et projekt der var mit – til deling, til morskab men nok allermest til eftertanke.

Jeg håber i har lyst til at læse med – og kan bære over med det halvfærdige design og indhold lidt endnu.

God søndag derude:)